Voor offertes bel ons op: 0472 636 100 of stuur en e-mail: info@huys54.be.
Huys 54 menu
€ 47/pp- Sprankels met wachtbordje van de chef (uitgebreide receptie bespreekbaar)
- Duo van kaaskroketje van ‘Oud Brugge’ en gandaham kroket
- Scampi's in lookroom
- Chateaubriand op wijze van de chef, groentjes en ‘huys’ gemaakte frietjes
- Visserspallet met Huysgemaaktje frietjes
- Chocolade op 3 wijzen met koffie
- All-in (aanpassingen mogelijk)
of
of
4-5 gangen keuzemenu
€ 56/pp (€ 52/pp zonder soep)---
---
---
---
Babyborrels/recepties
Een greep uit ons assortiment:- Verfijnde hapjes (zie catering)
- Knapperige rundsburger/rucola/jus van rose pepertjes 4.75.-
- Broodje beenham/babyleaf/mosterdjus 4.75.-
- Belegd houthakkersbrood 2.20.-
- Dessert(buffet)
- Meer uitleg: zie catering
- Receptieformule 15/pp 2 u wijn,water, frisdranken, gewone bieren
- Receptieformule 18.-/pp 2 u cava, wijn, fris, water, pils
- Receptieformule 20.-/pp 2 u cava, wijn, fris water, alle bieren
- Kids frisdranken, waters 6.-/pp 2 u
Walking dinner
€ 61/pp (vanaf 30 personen)- Aperitief met 5 verfijnde voorgerechtjes op wijze van de chef en volgens seizoen
- 4 hoofdgerechten in buffetvorm opgesteld naar believen te dienen:
- Chateaubriand van de chef
- Varkenshaasje uit het Houtland
- Tongrolletjes uit Oostende
- Scampi's met appelcurry of rode pesto
- Dessertbuffet met keuze uit diverse patisserie, chocolademouse,
fruitsalade,
tiramisu met bastogne creme, panna cotta, ter plaatse gebakken minipannenkoekjes, roomijs,
chocoladefontein met slagroomsoesjes, nonnenbillen met diverse fruitsoorten - Aansluitend buffet opgesteld in een aparte zaal naar believen te dienen
---
---
Apero
€ 5/ppBroodmaaltijd naar believen
€ 15/pp---
Warme maaltijd
€ 21/pp---